Škodas rummelighed

Familiebiler med god plads til masser af liv. Udforsk pladsen på bagsædet og i bagagerummet.

Udforsk Škodas familiebiler

Se åbningstider og find vej

Se åbningstider, kontaktinformation, adresse og kørselsvejledning.

Find os

Bestil værkstedstid

Vi har mange års erfaring med alle Škoda-modeller, så du kan trygt overlade din bil til os.

Bestil tid online

Bestil tid til service

Det tager ganske få minutter at bestille dit næste service hos os.

Bestil tid online

Škoda Service | CAREPOINT Aarhus

Er det ved at være tid til at få bilen til service? Her hos CAREPOINT Aarhus Bache A/S driver vi et autoriseret Škoda garanti- og serviceværksted på Jens Juuls Vej 24 i Viby, og vores medarbejdere har mange års erfaring med at servicere og reparere biler fra Škoda. For os er det vigtigt, at du som kunde altid får en god oplevelse, når du har din bil til service hos os. Medarbejderne på vores værksted er alle uddannede til at kunne pleje din Škoda bedst muligt, og vi ved alt, der er værd at vide om Škodas forskellige modeller.

Teknologien gør, at biler generelt bliver mere komplicerede, og derfor kræves det bedste udstyr til at servicere dem. Af den grund anbefales det, at man vælger et mærkeværksted frem for et frit værksted. På et mærkeværksted som vores får man den mest opdaterede viden om Škodas biler, og vi har originale reservedele. Hos CAREPOINT Aarhus står vi klar med noget avanceret software, som vi bruger, når du ringer ind til os. Med vores udstyr kan vi i mange tilfælde finde ud af, hvad der er galt med din bil, inden du har indleveret den. Er uheldet ude, og skal din Škoda have en reparation, har vi ligeledes det nyeste specialværktøj til formålet.

 

Med vores ekspertise får du den bedste service

Selvom biler fra Škoda er lavet til at holde i mange år, sker det indimellem, at man skal have den til service. Er du i tvivl, om det er det værd at sende din Škoda til service? Så bør du vide, at en mekaniker under et serviceeftersyn kan opdage eventuelle fejl og slitage. Fanger man det i opløbet, kan man spare en masse penge, og man slipper potentielt for at skulle ringe til vejhjælp fra en vejkant. Efter 10.000-30.000 kilometer eller et til to år er det meget almindeligt med et serviceeftersyn.

Der er forskellige typer af eftersyn: olieservice, et lille eftersyn og et stort eftersyn. Til olieservice er det meget normalt at udskifte oliefilteret og tjekke bremsevæske eksempelvis. Ved et småt eftersyn kontrolleres vinduesviskere, lys, instrumenter og dæktryk blandt andet. Endelig får man under et stort eftersyn undersøgt blandt andet luftfilter, kølervæske og lignende hvis ønsket. Uanset om det er olieservice, et småt eftersyn eller et stort eftersyn, kan du være sikker på, at du får en god oplevelse på vores værksted. Vi går nemlig professionelt til selv den mindste opgave. Vi sætter dig grundigt ind i, hvad et serviceeftersyn hos os indebærer, før vi udfører det.


Škoda-eksperter står klar til at servicere din bil

CAREPOINT Aarhus - Bache A/S har siden 2009 lavet autoriseret bilservice. Vi har nu samlet et hold af professionelle og erfarne medarbejdere, som du kan være helt tryg ved at overlade din bil til. Her på vores hjemmeside kan du dykke ned i vores service og få et indtryk af vores personale. Vi tror på, at det er vores sans for kvalitet og detaljer i serviceeftersynet samt vores høflige tilgang til vores kunder, der har givet os eksempelvis den fine bedømmelse på Google.

Vil du lære mere om os, kan du trykke her. Leder du efter Škoda service i Aarhus, så skal du være hjerteligt velkommen på vores Škoda garanti- og serviceværksted. Kører du en Škoda Enyaq, kommer du fra en anden landsdel end Østjylland eller har du en bil, der er over fem år gammel, kan vi finde den rigtige løsning til dig. Ved biler over fem år tilbyder vi for eksempel vores Škoda Service 5+. Med denne løsning er du garanteret en fremragende pris fra 998,- kr. Har du spørgsmål til vores service, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på til os på +45 88 53 30 40 eller skrive til os på viby@skodaservice.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Bestil tid på værkstedet

Find os

Škoda Service | CAREPOINT Aarhus
Jens Juuls Vej 24
8260 Viby J
Tlf.: 88 53 30 40 eller Ring mig op

Afdelinger og åbningstider

Nyheder

Skodas billigste elbil skruer op for luksussen

Nu fuldender Škoda sit Premium-modelprogram med Enyaq 60 Premium og Enyaq Coupé 60 Premium. Dermed får Škodas billigste elbil samme attraktive udstyrspakker som de øvrige Premium-modeller til priser f

Skoda er klar til næste store cykelløb

Klapsalverne af Jonas Vingegaard har kun fortonet sig, inden Škoda Danmark igen sender en kortege af elbiler på vejen i cykelsportens tjeneste. Som altid sponserer Škoda Danmark PostNord Danmark Rundt

Privatfly og specialdesignet Skoda: Hovedsponsor fragter Vingegaard til Rådhuspladsen med stil

Jonas Vingegaard kunne søndag lade sig hylde som vinder af årets Tour de France. En tour med enestående præstationer fra de mange danske ryttere i feltet. For at bidrage til hyldesten sender hovedspon

Ny Škoda Superb og Kodiaq kan ses til Tour de France

På søndag er det ikke kun vinderen af Tour de France – forhåbentlig Jonas Vingegaard – som vil tiltrække sig opmærksomhed. De nye generationer af Škoda Superb og Kodiaq kører også med på finaleetapen.
Se flere nyheder

Kampagner

 Service- og reparationsabonnement
 MinSkoda App
 Bestil tid på værkstedet