Værksted - Škoda Service | CAREPOINT Aarhus

Hos CAREPOINT Aarhus - Bache A/S overlader du din Škoda i sikre hænder. På vores værksted har vi igennem årene lavet reparationer på et hav af biler, og vi sørger for at servicere hver enkel bil grundigt. Vi har den nyeste software, viden og originale reservedele, hvilket gør os i stand til at få ordnet alle detaljerne. Skal din bil til syn? Eller er noget på den gået i stykker? Så kan du altid indlevere den hos os, for vi varetager alle slags reparationer på Škoda biler på vores værksted. Værkstedet ligger i Aarhus i Viby på Jens Juuls Vej 24, men kommer du udenbys fra, tilbyder vi selvfølgelig stadig service.

Vores service ydes af specialuddannede mekanikere, der ved alt, som er værd at vide om Škoda. På værkstedet har vi opbygget kompetencer siden, hvor vi hos CAREPOINT Aarhus - Bache A/S begyndte at lave bilservice. Ringer du ind til os, forsøger vi at stille en diagnose for din bil, inden du indleverer den på vores værksted, og i mange tilfælde kan det lade sig gøre. Jo mere information du kan give os, jo mere tid sparer vi, som vi ellers ville have brugt på at undersøge bilen på vores værksted.


Bestil tid på værkstedet


På vores værksted tager vi os godt af din Škoda

På grund af den teknologiske udvikling bliver biler mere og mere komplicerede. Derfor anbefales det, at man sender sin bil til service og reparation på et mærkeværksted. Den største fordel over et frit værksted er, at vi har forudsætningerne til at følge med i udviklingen. Forbedringer til bilerne fra fabrikanten er eksempelvis noget, vi implementerer, når du afleverer din bil på vores værksted. Vi dokumenterer bilens historie, sørger for, at servicekravene er overholdt og at kilometertælleren er retvisende. Alt dette har indflydelse på din bils brugtvognsværdi. Det er relevant, hvis du en dag skal sælge den, og i hovedreglen er autoriseret service lig med bedre brugtvognsværdi.

Leder du efter et autoriseret værksted, så du kan bevare din fabriksgaranti og være sikker på, at din bils køreegenskaber og sikkerhedsfunktioner vedligeholdes? Så vil vi her hos Škoda Service CAREPOINT Aarhus - Bache A/S meget gerne hjælpe dig. Vores personale tager flere kurser om året, så de er ført ajour med de nyeste udviklinger, og vi går meget op i, at du får den bedste oplevelse på vores værksted. Vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål, du måtte sidde inde med. Kom ind til os, og så gennemgår vi sammen din bil, så du kan føle dig tryg ved at overlade den til os.

Kontaktinformationer

Škoda Service | CAREPOINT Aarhus
Jens Juuls Vej 24
8260 Viby J

Tlf.: 88 53 30 40 eller Ring mig op
CVR: 3216 1855
E-mail: viby@skodaservice.dk

Åbningstider

I dag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:30 - 16:00
Tirsdag 07:30 - 16:00
Onsdag 07:30 - 16:00
Torsdag 07:30 - 16:00
Fredag 07:30 - 15:00